maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulupuu on rakennettu

Tekisi mieli mennä ostamaan vihreää punosta tms että saisi kunnon vihreän joulukuusen. Käsillä olevista tarvikkeista syntyi tämmöinen. Ohjetta muuntelin vähän kun en ihan kaikkea edes ymmärtänyt ja materiaalia oli olevinaan vähemmän kuin ohjeessa sanottiin. Ei pysy pystyssä, kun ei ole poraa jolla tehdä reikä jalkaan. Ja tuolle latvaosan rungolle pitää tehdä jotain kavennustyötä, on liian tukevan näköinen. Tai sitten lisään tyveen villalankaa ympärille.
Sen ostamani muovisen kuusenoksan kanssa en ole tämän pidemmälle päässyt, liimapistoolin liima ei pidä mitään, vaikka luulin sen sulattavan kaiken muovisin - katin kontit se mitään sulata! Nämä on liimattu harrasteliimalla, eikä ne varmaan kestä käsittelyä. Nyt olisi hyvät neuvo tarpeen.
Ja näiden tötsienkin kohdalla olisi hyvät neuvot tarpeen: Näitä on kokonainen pussillinen enkä keksi mitä niillä tekisi. Ne ovat oikeasti kukkakaupan kynttiläpidikkeitä asetelmiin. Ideoita? Tuohon edelliseen kuuseen olen käyttänyt jalkana, mutta on hiukka pikkusen suhteeton. Kokonaiskorkeus on ehkä 5 senttiä ja materiaali niin kovaa muovia että minun työvälineeni eivät siihen pysty.

Ei kommentteja: