maanantai 11. heinäkuuta 2016

Olohuone

Olohuone-makuuhuone on vielä selkiytymättömänä mielessäni, mutta tapetin jo sain liimattua. Vähän mallailin sitäkin, mitä huoneeseen mahtuu. Tässä kuvassa ei ole eteisen vastaista seinää, johon oviaukko tulee. Sänky on ihan huoneen nurkassa. Nuo laatikot ovat tukemassa seiniä, jotka ovat vain maalarinteipillä paikoillaan.


Oviaukon muotoiltua. Mattoveitsellä helppo tehdä.


Yksiön eteinen

Lasiputkilaatikossa putkien suojana ollut kohokuviopahvi pyöri sen verran tiellä koko ajan ja oli silmissä vaatimassa huomiota, että pääsi sitten eteisen paneeliksi.

Kaikki tapetit kiinnitin 2-puolisella teipillä reunoista. Ei tainnut olla ajateltu ihan loppuun, sillä ovenpielissähän siihen päälle tulevat karmit. Mahtaako liimaus pitää?


 Yläosaan löytyi kokeilujen jälkeen tämä Vincent van Goghin museosta ostettu lahjapaperi, joka on ollut kaappien kätköissä vuosikymmeniä. Ostin sen joskus 90-luvulla. Ihmeellistä, miten nuo materiaalit vain pukkaavat esiin. Kuvittelin että eteisestäkin tulee keltasävyinen, mutta mikään tapettivaihtoehto ei oikein näyttänyt hyvältä.

 OHO! Keräsin kaikki eteisen seinät riviin, jotta varmasti kaikki seinät tulisivat tapetoitua ja kappas vain, kylpyhuoneenkin puolelle tuli paneeli! - No ei siihen kyllä jää, jotain kaakelia sinne vissiin tulee.