keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Hankintoja taas

Autoa piti ulkoiluttaa että pysyy norjana näissä pakkasissa eikä jäädy paikalleen kuten viime talvena pääsi käymään. Ajelin Myllykoskelle asti ja kävin kirppiksellä. Sieltä löytyi kolmen kategorian tavaraa, kaikki yhteensä 13 euroa.

1) Erittäin tarpeellista
 Kunnon sahat! <3 Kokeilin heti kotiin päästyäni, toimivat. Rautasahassa on ihan käyttämätön terä ja se puree hyvin. Selkäsaha on ruosteinen ja tuntui ettei syö puuta kuten tuo toinen. Pitää kai viilata piikit teräviksi. Eikä välineharjoittelu varmaan haittaisi. Nyt on puutyökalut kasassa muuten, mutta jiirilaatikko puuttuu.
Punainen lokerikko papereille ja kynille. Sitä tarvitaan työpöydän pitämiseen järjestyksessä. 
Magic box on täydellinen johonkin missä tarvitaan helposti avautuva laatikko. Sen lopullinen kohde on kuitenkin toistaiseksi tarkemmin määrittelemätön.

2) Tarpeellista
Jo toinen puinen työkalulaatikko! Nämä tuntuvat käteen niin miellyttäviltä verrattuina muovisiin tai peltisiin.
Jonkun kutoma matto, jonka hapsut pitää trimmata.
Avaruusteemani ensimmäinen nukke. Tuleekohan hänestä laivan kapteeni? Leijonasta voi päätellä yhden sunnitelmani, toistaiseksi toteutumattoman roomboxin teeman.
Melkein jalattomaan tuoliin täytyy tuunata jatkojalat.
Pullosta tulee viininvalmistajan astia. Sitäkin täytyy vähän tuunata.
Tuo musta möykky on nuken liivi. Sitä ei ole vielä sovitettu kenenkään päälle, mutta uskon käyttäjän löytyvän.
Palapelin pala tuli vahingossa mukaan.

3) Ehkä tarvittavaa

Puisia verhotangon päätyjä, joista tulee tornin huippuja. Messinkiset tangot muttereineen voi käyttää vaikka porttikongina johonkin linnaan  - joskus.


Kivan värisiä turkispalasia. Jotain lämmintä niistä syntyy, johonkin . . .

Eri värisiä nahkatilkkuja, huonekaluihin ja muualle missä tarvitaan kestävää materiaalia. Osa aitoa nahkaa, jotkut palat teko-.