lauantai 16. heinäkuuta 2016

Hankintoja

Onkohan näitä vuoden varrella hankittuja ollenkaan esiteltykään? Jo helmikuussa Turkin reissulla hankitut heppa, myssypäinen tyttö (avaimenperä), kansallispukuinen poika (magneetti), piharuukuiksi sopivia keramiikka-astioita (oisko lie sormustimiksi tarkoitettu?), wc-pönttö-sytkäri, avaimenperä helmineen. Edellä mainitsemani ovat ostettuja, muut, miekat ym sälä on mukaan tarttunutta ilmaista rekvisiittaa. Suuri ansio miekkakokoelman kartuttamisessa oli matkatovereillani Vuokolla ja Alvilla, kiitos vielä avustamisesta <3:

Tämän neidon ohi en voinut kulkea yhden pysähdyspaikan myymälässä bussimatkallamme Turkissa. Hyvä ja halpa, nukesta en niin välittäisikään, mutta nuo huonekalut!
lisää . . .Cittarin poistomyynnistä löytyi värillisiä piipunrasseja, kuviorei'ittäjiä ( apilanlehti ja kukka) sekä viherkasvioksia. 
Normaalihinnalla piti ostaa 2-puolista teippiä, tavallista (valk) ja vahvaa (punainen kieppi).

Poistoissa oli myös lasten askartelukitti ilmakuivuvaa massaa. Ohjeet ja tarvikkeet olivat noihin eläinhahmoihin, mutta minulla on kyllä muuta mielessä.
Alennus oli tuntuva, pitihän se korjata pois kuleksimasta
Muoviset työkalut muotoiluun. Enpä taida edes kokeilla näitä fimon kanssa, on sen verran huonoja kokemuksia samankaltaisista materiaaleista - kaikki muovit eivät todellakaan tykkää toisistaan! Hahmoille oli myös liikkuvat lasisilmät, ne menevät talteen vastaisen varalle.
Letitin valkoisesta massasta pari pitkoa ja solmupullan, kokeilen niillä miten tuo massa värjääntyy. Miellyttävän tuntuista se on kädessä. Tarkoitus olisi tehdä lautasia ja kuppeja, niistä on aina pulaa.
Oksat olivat 50 senttiä kpl ja irtolehdet tulivat kaupan päälle, olen tyytyväinen.

Asukkaita akvaarioon

Posti toi kirjeessä systin lähettämiä kaloja. Kiitos! <3
Voi voi! Tämä lähetys kyllä lisää paineita, mukana on kilppareitakin ja nehän elävät terraariossa, ei akvaariossa! Ja sit nuo kalat, näyttävät kyllä syvänmereneläviltä, eli varmaan kelluvat kohta maha pystyssä tuossa makeanveden akvaariossani, jos ylipäätään saan ne sinne jollain konstilla sijoitettua. Saamani ohje siimaan ripustamisesta ei taida onnistus - sen toinen pää pitäisi liimata tuohon päälikanteen, ja sehän näkyy läpi! Sitä paitsi ei noissa akvaarioissa ole vielä vettäkään.
Omasta miljoonalaatikostani löysin sittenkin yhden kalan - sekin on meriveden kaloja - mittasuhteiltaan ihan mahdoton noihin valmiisiin akvaarioihin.