tiistai 5. tammikuuta 2016

Toinenkin 'synttäripaketti' samalle päivälle

Ystäväni vihjaili jo aikaisemmin että hänellä olisi jotakin minulle ehkä sopivaa ja sanoi odottavansa mitä siitä mahdan pitää. . .  - Mitä ihmettä se voi olla??
No, tänään kävin smartpostilaatikosta Mylsältä hakemassa paketin ja olin ällikällä lyöty kun näin mitä sieltä paljastui. Katsokaa ja äimistykää tekin:
 Puisessa laatikossa (kahdesti saranoidussa!) valikoima leikkausteriä varsineen, piikkejä kolme kappaletta, rullamitta, pihdit . . .

Puusepän tytär ei voi olla iloitsematta oikeasta minihöylästä, työntömintasta ja ? - katkaisijasta? Tässäkin on leikkaava terä, muuta en kyllä tiedä miten ja mihin sitä käytetään. Erityisen hieno on myös tuo hiontakapula. <3 Sen vino kappale oli erillisessä lokerossa ja kun sillä kiinnittää hiontapaperin, niin työkalua pidetään samalla tavoin kuin höylää - ja kyllä siliää!
Olen onnesta sykkyrällä, edellisessä lähetyksessä tuli pora ja nyt nämä! <3 <3 <3


Vuoden 2016 ensimmäinen synttärilahja

Vuoden 2016 synttärivaihdon FB-ryhmässä olen ensimmäisen kuun synttärisankari, koska ilmoittautuessani mukaan oma kuukauteni elokuu oli jo varattu.
https://www.facebook.com/groups/876908415712246/
Sääntöjen mukaan paketti pitää lähettää siten että se on synttäripäiväksi perillä, tai kuun puoliväliin mennessä ainakin. Mikäs sen hienompaa, paketteja tulee 11 kappaletta, ne saa avata heti ja tuli eka paketti tänään - ihanaa!
Johanna oli nopea ja laittoi huolellisesti pakattuina

tällaiset ihanuudet minulle:
Upeat kynttilälampetit (erottuuko kynttilän peilikuva?), valkokehyksisen peilin ja pikkuriikkisen poran.. <3 Katselin epäillen poraa pakkauksessaan ja ihmettelin mikä kumman koriste se on ( päässä on 'jalokivi' ). Tutkin vähän lähemmin, kun ihmettelin miksi siinä on jengat, ja selvisihän se - varsi on ontto ja terä ruuvataan paikoilleen. Sisällä voi säilyttää vaihtoteriä? Kokeilin paksuun pahviin ja kyllä siihen reikä tuli. :) Eka kertaa näin tällaisen minityökalun ja olen epävarma onko se ihan oikeaan työhön oikeasti tarkoitettu. 
Olen aivan ihastuksissani, paljon kiitoksia, Johanna! Pääsen sekä hommiin että kalustamaan nukkekotiani <3