tiistai 12. tammikuuta 2016

Nimpparit tänään, synttärit eilen

Hmm, miten nyt sanoisin, kun sanat loppuvat. Ihanuuksia ihanuuksien perään paljastui eilen saapuneista synttäripaketeista tässä swapissa
  https://www.facebook.com/groups/876908415712246/

Postiluukusta kolahtivat paketit Jennyltä:
 Huolellisesti pakattuina pöllökuvioiseen rasiaan ja sellofaaniin, sekä namikin vielä, ovat näköjään ruvenneet valmistamaan karkkeja minun suosikkipatukastani <3.
Ja mitä löytyi paketeista? Kuvien tekstit niiden alapuolella:
 Pienen pikkuruisia enkeleitä, joille kaikille löytyy oma paikka enkelitalostani <3
 ja huolella pakattuna suloinen keramiikkakulho (itse tehty?) ja kukkakoriste (taulu). Tuo pakkauksessa pehmusteena toiminut karva tietenkin sijoittuu myös jonnekin johonkin taloon, vaikkapa nojatuolin eteen varpaiden lämmikkeeksi. Vaikka todennäköisesti joku kissa sen omii itselleen :)
Kiitos, Hanna, ihanasta lähetyksestä! <3

. . .  ja Johannalta:
Kahteen eri pakettiin käärittyinä tällainen määrä tavaraa:

Mitä kuvassa? Lahja vuoden jokaiselle kuukaudelle, ei vain synttärikuulle, niin paljon monen moista tässä on!
Katsotaanpa vasemmalta oikealle, pohjalta päälle:
- kaikkien tavaroiden alla on ensinnäkin balsa (jotkut sanovat palsa?)levyjä 4 (neljää!) eri kokoa ja paksuutta. (Minulla ei tätä ole ollutkaan, vain puutikkuja. Niihin verrattuna tämä on huippuhelppoa työstettävää)
- kaksi kangasta reilut 25cm kanttiinsa Pienikuvioinen kangas sopii sekä vaatteiksi että sisustukseen, vaikkapa tuolin verhoiluun
- lankakeriä, nämä ovat vastustamattomia,  ihania kun on monta eri väriä . Aina kaupassa käydessä niitä nähdessä pitää kovettaa mielensä ettei osta kaikkia. Niitä 1:1 söpöjä minikeriä olen tähän asti voinut vastustaa, ja näistä saan voimaa jatkaa sitä vastustusta (minulla ON komerollinen lankoja jo ennestään)
- itse taitavasti punottu sangallinen kori, jossa
- purnukka täynnä piparkakun muotoista hilettä
- kolme kehystä tauluiksi
- kahta erilaista kapeata koristenauhaa metritolkulla, Heti keksin että tässä oivaa materiaalia niihin lampunvarjostimiin, jotka ovat työn alla
-  beigeraidallinen pitkä matto. Tarkastelin tätä hämmästyneenä, että onko tämä jostain näytepalasta leikattu ja päät purettu hapsuiksi, vai ihan vasiten matoksi valmistettu. En pystynyt päättelemään varmaksi kumpi. Sopii erinomaisesti lappalaistaloon.
-  toinen matto lyhkäisempi, Vaalea, menee olkkariin tai makuuhuoneeseen, vaikka kokonsa puolesta peittäisi juuri sopivasti leikkimökkin lattian. Sinne se on kuitenkin liian hieno.

Ylenpalttista! Johanna, oletko varma ettet vahingossa pakannut minulle kaikkien tämän vuoden swappiin osallistuvien lahjoja? Tuhannet kiitokset, olen haltioissani <3

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Raitamatto on joskus aikanaan Eurokankaan palaloorasta löytynyttä paksua sisustuskangasta. Se on todellakin täydellistä nukkiksen mattoihin :)