keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Pettymyksiä ja tyytyväisyyttä ostosreissulla

Toivorikkaana lähdin eilen etsimään materiaaleja, joista rakentaa oikeaa nukkekotia ja sen kalusteita.
1) Rautia-rautakauppa, joka sijaitsee lähinnä, ei tarjonnut minirakentajalle yhtään mitään. :( Kysyin kevyttä rakennuslevyä. Luulen että en vain puhunut heidän kieltään. Palsapuun myyjä tiesi, mutta ei heillä sitä ole valikoimissa.
2) Tiimari. se Suomen ainoa, ei myöskään ole nukkisaskartelijan kauppa.  :(
Oli siellä muovailumassaa. En ostanut sitä, ainoastaan eurolla 60 kpl tuikkuja. Samalla reissulla näin tanssiesityksen kauppakeskuksen aulassa, kun hyvinvointikeskus viettää 2-vuotissynttäreitään. Selvästi näkyi että tulossa on tanssiesitys, mutta sen alkamiseen meni ainakin kymmenen minuuttia. Esiintymässä oli jokin ikinuorten ryhmä, joka tanssi pätkiä latinalaistansseista. Huomasin, että en yhtään jaksa kuunnella juontajien höpötyksiä ja kehumisia. Kärsivällisyyteni on olematon, tahdon toimintaa ilman turhia löpinöitä!
3) Sinelli kaupungin toisella laidalla suuressa kauppakeskuksessa. - Ei täälläkään oikein mitään rakentamiseen! :( Ostin Fimo Air Basic-muovailumassaa, ilmakuivuvaa. Olevinaan ihonväristä. Sitä näkyi olevan eri värisiä eri roduille. Puutikkuja ja -lastoja oli eri kokoisia, mutta kalliita. Ostin kapeita lastoja, joista ehkä saa laudoitusta johonkin pieneen juttuun, ja mahdollisesti sopivat osiksi huonekaluihin.
4) Tiger - tästä kaupasta tykkään kun on niin erilaista kuin muissa kaupoissa. Löytyi puupintaisen näköisiä lautasliinoja ja bambutikkuja.

5) Lähetyksen kirppis, jonne kerrankin ehdin sen ollessa auki! :) Sieltä löytyi valkoinen heppa, kolme samettipintaista 45 x 45cm kangaspalaa, puinen sorvattu ja koristeltu tanko, suippopäinen pariton verhotangon pää, minkkihattu (5€ !!), rottinkinen kukkapylväs ja erilaisia rosopintaisia tapettirullan palasia. Sain kaiken tämän kokonaishintaan 11€! Olen erittäin tyytyväinen.

Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy kelvollinen 'rappauspinta'. Ja unohdin mainita että erikokoisia lastukorejakin löytyi kirppikseltä, kuten kuvasta yllä näkyy.
1 kommentti:

Taika Taiga kirjoitti...

Ai niin, pitää kirjata tämä ihmetapahtuma elämässäni: Matkalla ostoksille näin taivaalla Hornetin lentävän!